Je wordt om de oren geslagen met administratie. Je zit soms met de handen in het haar en ziet je papierberg op je bureau ophopen. Elke stap die uw bedrijf zet, moet worden gedocumenteerd, digitaal of op papier. Hinderen die beslommeringen je in het vlotte bestuur van je bedrijf? Jouw eigen administratie beheren is tijdrovend en best complex?  Geen nood! Geef dan deze zorg uit handen. Wij hebben de perfecte oplossing voor jou: wij nemen het administratieve werk op ons. Flexibel, waar en wanneer je het nodig hebt – gesteund door jarenlange ervaring en continue bijscholing. Zo maakt jij opnieuw ruimte vrij in jouw planning en hoofd, klaar voor nieuwe innovaties.

Win die tijd terug en laat je administratie over aan uw deskundige freelancer. Zo concentreert je je met een gerust gemoed op jouw kerntaken en laat je zijtaken over aan het vaardige Anders Office.

Je geheime troef: freelance administratieve ondersteuning

Je schakelt Anders Office in voor administratieve taken waarvoor je zelf de tijd of kennis niet hebt:

De tijd die je hiermee uitspaart, investeert je volop in de relatie met je klanten, productontwikkeling, prospectie, … Win-win!

Zorgeloos werken met freelance administratieve ondersteuning

Wat Anders Office anders maakt? An Van de Moortel behandelt jouw administratie als was het de hare. Bovendien communiceert ze snel, vriendelijk en eerlijk met je. Ziet ze ruimte voor verbetering in je administratiesysteem? Dan geeft ze je vrijblijvend haar tips. Nauwkeurig, stipt en discreet werken? Dat spreekt vanzelf.

contacteer ons met uw probleem en we zoeken samen naar een oplossing