De missie van freelance administratieve ondersteuning? Uw vrij gevoel.

U wordt om de oren geslagen met administratie. U zit soms met de handen in het en ziet je papierberg op uw bureau ophopen. Elke stap die uw bedrijf zet, moet worden gedocumenteerd, digitaal of op papier. Hinderen die beslommeringen u in het vlotte bestuur van uw bedrijf? Uw eigen administratie beheren is tijdrovend en best complex?  Geen nood! Geef dan deze zorg uit handen. Wij hebben de perfecte oplossing voor u: wij nemen het administratieve werk op ons. Flexibel, waar en wanneer u het nodig  heeft – gesteund door jarenlange ervaring en continue bijscholing. Zo maakt u opnieuw ruimte vrij in uw planning en hoofd, klaar voor nieuwe innovaties.

Win die tijd terug en laat uw administratie over aan uw deskundige freelancer. Zo concentreert u zich met een gerust gemoed op uw kerntaken en laat uw zijtaken over aan het vaardige Anders Office.

Uw geheime troef: freelance administratieve ondersteuning

U schakelt Anders Office in voor administratieve taken waarvoor u zelf de tijd of kennis niet hebt:

De tijd die u hiermee uitspaart, investeert u volop in de relatie met uw klanten, productontwikkeling, prospectie, … Win-win!

Zorgeloos werken met freelance administratieve ondersteuning

Wat Anders Office anders maakt? An Van de Moortel behandelt uw administratie als was het de hare. Bovendien communiceert ze snel, vriendelijk en eerlijk met u. Ziet ze ruimte voor verbetering in uw administratiesysteem? Dan geeft ze u vrijblijvend haar tips. Nauwkeurig, stipt en discreet werken? Dat spreekt vanzelf.

contacteer ons met uw probleem en we zoeken samen naar een oplossing