Algemene administratie

algemene administratie

Met Anders Office als partner hoef je niet langer wakker te liggen van je algemene administratie. Klusjes die voor jou aanvoelen als ballast, nemen we je graag uit handen: van het invullen van documenten en versturen van communicatie tot het bemannen van je online chatbot. Dat kan op een flexibele manier en voor elk budget. Door je administratieve taken uit te besteden kun je je als ondernemer focussen op wat er écht toe doet: prospecteren, je visie en missie verfijnen, werken áán je organisatie in plaats van ín je organisatie. Op die manier bespaar je niet alleen tijd maar ook geld en energie. Klinkt dit je als muziek in de oren?

Is administratie voor jou ook een noodzakelijk kwaad dat vaker voor frustraties dan voldoening zorgt?

Kan je je medewerkers bijna niet meer zien vanachter je eindeloze papierberg?

Komt het vlotte bestuur van je bedrijf vaak in het gedrang door kleine, vervelende taakjes voor je boekhouding?

Algemene administratie tekening An

Geen nood!

Anders Office biedt de perfecte oplossing. Met flexibele ondersteuning, waar en wanneer je die nodig hebt, kunnen we je administratie deels of volledig uit handen nemen. Onze jaren ervaring en continue bijscholing garanderen een deskundige opvolging van je administratieve taken. Zo kun jij je hoofd vrijmaken om te focussen op groei en innovatie binnen je bedrijf. Vertrouw ons je administratie toe en geniet van de extra ademruimte die je krijgt. Gebruik ze voor wat welverdiende ontspanning, de persoonlijke opvolging van je klanten of om te investeren in waar je passie werkelijk ligt!

Subtitle

– Secretariaatswerk: het verwerken van je post, e-mails, etc.

– Het verzenden van mailings, telefonie

– Inputwerk en het uittypen van verslagen

– Agendabeheer (Outlook, Google Agenda, Toga)

– De aanmaak van sjablonen, standaardteksten en andere documenten (MS Office, Toga)

Subtitle

– De opmaak van verkoopfacturen

– De controle van aankoop- en verkoopfacturen

– De betaling van leveranciers

Subtitle

– De invoer van data in je CMS & ERP

– Voorraadbeheer

– Follow-up van je personeelsbeheer

– Transcripties

– Het bemannen van live chatbots

5/5
Animotions, 2021 – Administratie

Pieter Lozie

Meer testimonials lezen?

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

Onze aanpak is als volgt. Eerst doen we een intakegesprek van 1 uur. In overeenkomst met de klant worden dan de taken besproken en met welke tools er kan worden gewerkt. Op basis van dit voorstel wordt dan een contract ondertekend. Dit is gewoon een op punt stellen van een aantal wederzijdse afspraken. Dit contract wordt stopgezet zodra de klant definitief onze services opzegt. We werken niet met langlopende contracten of abonnementen omdat we klanten vrij willen laten om op een flexibele manier met ons samen te werken, wanneer, hoe lang en hoeveel ze zelf willen.

Komen jullie ook ter plaatse?

Zeker en vast! Wij sturen regelmatig medewerkers uit voor ondersteuning bij klanten. Dit kan al vanaf enkele werkuren. Vanaf 3 werkuren komen we ter plaatse buiten een straal van 15 km. Binnen een straal van 15 km kan dit zelfs voor minder dan 3 uur.

Wat zijn jullie tarieven?

In onze offerte staat ons vast uurtarief omschreven. Na een opstartperiode en evaluatie, doorgaans na 3 tot 4 maanden, schakelen we geheel in overeenkomst over op een vaste maandprijs. We stemmen eerst grondig met de klant af welke taken daarin opgenomen zullen worden.

Hanteren jullie een minimum aantal uren of taken?

Nee. We werken op maat van de klant, volledig volgens jouw specifieke noden en wensen. Dit kan gaan van korte opdrachten (bv. vervanging bij afwezigheid) en kleine terugkerende taakjes tot de volledige administratieve ontzorging van je bedrijf. Dit kan zelfs tijdelijk of afhankelijk van je werkdruk.

Wat doen jullie nog meer?

Ons doel is om onze klanten te helpen bij het opzetten van een efficiënt draaiend, hybride kantoor. Dit doen we door het optimaliseren van alle processen in en rondom het bureau, zowel digitaal als op papier. We kunnen helpen met alles wat hier verband mee heeft: van klein klassement tot het introduceren van duurzame, efficiënte procedures en tools. We bieden ook opleidingen aan die nuttige vaardigheden bijbrengen ter verbetering van de interne structuur en organisatie in je onderneming. We kunnen afwezige werkkrachten tijdelijk vervangen en vaste taken uit handen nemen. We kunnen een aanspreekpunt zijn voor klanten en leveranciers, een denktank zijn voor je bedrijf en ons ontfermen over (delen van) je communicatie, zoals bv. het bemannen van chatbots. Heb je nog vragen over onze uitgebreide waaier van dienstverlening? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Wat doen jullie niet?

Kort gezegd houden we ons niet bezig met sales en marketing. Daarvoor zijn er andere experts en coaches. Concreet zijn dit een aantal activiteiten die niet onder ons takenpakket vallen:

  • Cold calling: daar zijn callcentra voor of andere experten.
  • Telefoonpermanentie 7/7 en 24/24 uur: daar zijn gespecialiseerde bedrijven voor, zoals Axon.
  • Webdesign: daar zijn webdevelopers voor. We kunnen wel kleine taken overnemen zoals blogartikels posten, foto’s uploaden, je webshop aanpassen of updaten met nieuwe producten.
  • Grafisch ontwerp: daarvoor kun je best een grafisch bureau inschakelen. Maar hoewel we geen (visite)kaartjes, folders en flyers ontwikkelen, willen wel creatief meedenken over de lay-out, etc.
  • Copywriting: daarvoor contacteer je best een tekstschrijver. Zelf schrijven wij geen tekstmateriaal maar we willen wel meedenken of ideeën aanbrengen voor teksten.

Ook doen we enkel het voorbereidend werk voor de boekhouding en voeren we niet de taken uit van een boekhoudkantoor. Tenslotte zijn we ook geen uitzendkantoor. Heb je toch nog vragen over ons dienstenpakket? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wat maakt Anders Office anders?

An Van de Moortel neemt jouw administratie onder haar hoede als of het de hare was. Ze communiceert snel, vriendelijk en eerlijk. Ziet ze kansen om je administratie of organisatie te optimaliseren? Dan geeft ze vrijblijvend tips.
Nauwkeurigheid, stiptheid en discretie vindt ze vanzelfsprekende troeven.

Meer over ons?
Wat maakt Anders Office Anders? (met logo)