Klanten Anders Office

Beoordelingen van klanten

Anders Office hielp al talloze klanten vooruit in hun business door hun structuur en communicatie op punt te zetten en hen administratief te ontzorgen. Want de groei van onze klanten, daar doen we het voor! Lees hier enkele getuigenissen van wat we hebben kunnen betekenen voor onze klanten.

Welk onderwerp prikkelt jouw nieuwsgierigheid?

lp logo full Laurens Polfliet
Laurens Polfliet, 2021 – Administratie

An stond me met raad en daad bij omtrent het aanvragen van de KMO-portefeuille. Naast haar kennis hielp ze me met het structureren van mijn zaak. Alleen dat al heeft ervoor gezorgd dat ik als ondernemer stappen vooruit kan zetten. Hiernaast kon ik An ook altijd bereiken wanneer nodig en hielp ze me direct. Super om op haar te kunnen terugvallen. Zeker de investering waard!

Laurens Polfliet

Animotions, 2021 – Administratie

Pieter Lozie

Houtcreaties CVBA, 2021 – Administratie

Peter Baertsoen

HR Checkup logo
HR Checkup, 2021 – Administratie

“An is voor mij het perfecte voorbeeld van de 4 professionele KING-waarden, waar ik veel belang aan hecht en die ingebakken zijn in ons beleid.

  • Klantgericht, flexibel: periodes van meer of minder uren. Ze maakt er nooit een punt van.
  • Integer: altijd correct en eerlijk, zowel met haar klanten als met derden.
  • Nauwkeurig: ze behartigt uw administratie en bedrijfssupport tot in de puntjes.
  • Gedreven: een echt werkpaard, professioneel ingesteld en denkt mee met je bedrijf.

Bedankt hiervoor, An, want je hebt veel bijgedragen tot de ontwikkeling van HRCheckup en het einde is nog niet in zicht.”

Daniel Stepman

Someflex social media buro
Someflex, 2021 – Administratie

“Voor alle administratieve en boekhoudkundige taken, tot opmaak arbeidsreglement, voor alles kon ik bij An terecht. An biedt een professionele aanpak. Deze ontzorging en versterking zorgde ervoor dat ik mij kon concentreren op de verdere uitbouw van onze zaak!”

Nadja Desmet

Affine logo
Affine, 2021 – Administratie

“Dankzij de inbreng van An bij Anders Office heb ik nu een automatisch systeem voor mijn facturen en offertes. Alles werd mooi opgemaakt en handig uitgewerkt. Heel gemakkelijk en professioneel!”

Martine Piron

Bloovi
Bloovi, 2021 – Administratie

“Samenwerken met An betekende voor mij het kunnen loslaten van alle administratieve taken om zo meer tijd te kunnen investeren in mijn bedrijf. Onbetaalbaar!”

Marnik D’Hoore

DaktaDeo foto
DaktaDeo, 2021 – Administratie

“An heeft me in 2015 uitstekend geholpen met het opvolgen van een zeer moeilijk project en het verwerken van mijn administratie. Hoewel het toen buiten haar kennisgebied viel – IT & development – nam ze de koe enthousiast bij de horens en hielp ze me zelfs met het testen van de software en het schrijven van json objects.

We werken tot op vandaag nog steeds samen aan allerhande projecten en zullen dit zeker in de toekomst blijven doen. Aan An weet je direct wat je hebt: een betrouwbare, flexibele, waardevolle werkkracht en vriendin die niet terugdeinst voor een nieuwe uitdaging – integendeel!”

Veerle Deschepper

Wat maakt Anders Office anders?

An Van de Moortel neemt jouw administratie onder haar hoede als of het de hare was. Ze communiceert snel, vriendelijk en eerlijk. Ziet ze kansen om je administratie of organisatie te optimaliseren? Dan geeft ze vrijblijvend tips.
Nauwkeurigheid, stiptheid en discretie vindt ze vanzelfsprekende troeven.

Contacteer ons
Wat maakt Anders Office Anders? (met logo)