Personeelsadministratie

PERSONEELS­ADMINISTRATIE

Bij Anders Office ontfermen we ons graag over jouw personeelsadministratie. We zetten met plezier onze deskundige achtergrond in om alle documenten en procedures tijdig in orde te maken. Regelmatig zijn we ook een klankbord voor ondernemers in hun communicatie met het sociaal secretariaat of bemiddelen we tussen werkgever en werknemer. Een goed geïnformeerde buitenstaandersblik kan vaak conflicten vermijden en samenwerkingen positief beïnvloeden. Zo kun je je medewerkers altijd met een gerust gemoed inzetten. En zij zullen het je in dank afnemen door extra hun best te doen.

Verlies je vaak het overzicht over je personeelszaken?

Bezorgen stapels in te vullen sociale documenten je vaak kopzorgen?

Houdt inefficiënte communicatie met je medewerkers je regelmatig wakker?

Hulp bij personeelsadministratie

Geen zorgen!

Wij nemen al je personeelsadministratie onder onze hoede, van het correct invullen van sociale documenten tot het opvolgen van werfafmelding. Zo laten we tevreden werknemers achter die zich vol vertrouwen zullen inzetten voor jouw zaak. En gedreven en geëngageerde medewerkers zijn de drijvende kracht achter een goed functionerend bedrijf. Bovendien heeft het correct beheer van je personeelsadministratie een gunstige invloed op de sociale resultaten van je onderneming. Beslis zelf hoe vaak of hoeveel je uitbesteedt. Wij werken flexibel en op maat!

Subtitle
 • Het in orde brengen van je sociale documenten
 • De opvolging en het beheer van contracten, polissen, (preventie)dossiers, (arbeids)reglementen, loonfiches, RSZ, etc.
 • Dimona-aangiften
Subtitle
 • Check-in at work
 • De verwerking van lonen en wedden
 • Werfafmelding (volgens artikel 30)
 • Het wegwijs maken van ondernemers in subsidies en premies

 

Someflex social media buro
5/5
Someflex, 2021 – Administratie

“Voor alle administratieve en boekhoudkundige taken, tot opmaak arbeidsreglement, voor alles kon ik bij An terecht. An biedt een professionele aanpak. Deze ontzorging en versterking zorgde ervoor dat ik mij kon concentreren op de verdere uitbouw van onze zaak!”

Nadja Desmet

Meer testimonials lezen?

Veelgestelde vragen

Zijn jullie een uitzendkantoor?

Nee. Wij zijn een administratiekantoor met onze eigen experten. Wel worden wij soms uitgestuurd naar klanten voor het uitvoeren van administratieve taken. Dit is volledig op maat en kan zelfs al voor slechts enkele uren.

Komen jullie ook ter plaatse?

Zeker en vast! Wij sturen regelmatig medewerkers uit voor ondersteuning bij klanten. Dit kan al vanaf enkele werkuren. Vanaf 3 werkuren komen we ter plaatse buiten een straal van 15 km. Binnen een straal van 15 km kan dit zelfs voor minder dan 3 uur.

Hoe gaan jullie te werk?

Onze aanpak is als volgt. Eerst doen we een intakegesprek van 1 uur. In overeenkomst met de klant worden dan de taken besproken en met welke tools er kan worden gewerkt. Op basis van dit voorstel wordt dan een contract ondertekend. Dit is gewoon een op punt stellen van een aantal wederzijdse afspraken. Dit contract wordt stopgezet zodra de klant definitief onze services opzegt. We werken niet met langlopende contracten of abonnementen omdat we klanten vrij willen laten om op een flexibele manier met ons samen te werken, wanneer, hoe lang en hoeveel ze zelf willen.

Wat doen jullie nog meer?

Ons doel is om onze klanten te helpen bij het opzetten van een efficiënt draaiend, hybride kantoor. Dit doen we door het optimaliseren van alle processen in en rondom het bureau, zowel digitaal als op papier. We kunnen helpen met alles wat hier verband mee heeft: van klein klassement tot het introduceren van duurzame, efficiënte procedures en tools. We bieden ook opleidingen aan die nuttige vaardigheden bijbrengen ter verbetering van de interne structuur en organisatie in je onderneming. We kunnen afwezige werkkrachten tijdelijk vervangen en vaste taken uit handen nemen. We kunnen een aanspreekpunt zijn voor klanten en leveranciers, een denktank zijn voor je bedrijf en ons ontfermen over (delen van) je communicatie, zoals bv. het bemannen van chatbots. Heb je nog vragen over onze uitgebreide waaier van dienstverlening? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Wat doen jullie niet?

Kort gezegd houden we ons niet bezig met sales en marketing. Daarvoor zijn er andere experts en coaches. Concreet zijn dit een aantal activiteiten die niet onder ons takenpakket vallen:

 • Cold calling: daar zijn callcentra voor of andere experten.
 • Telefoonpermanentie 7/7 en 24/24 uur: daar zijn gespecialiseerde bedrijven voor, zoals Axon.
 • Webdesign: daar zijn webdevelopers voor. We kunnen wel kleine taken overnemen zoals blogartikels posten, foto’s uploaden, je webshop aanpassen of updaten met nieuwe producten.
 • Grafisch ontwerp: daarvoor kun je best een grafisch bureau inschakelen. Maar hoewel we geen (visite)kaartjes, folders en flyers ontwikkelen, willen wel creatief meedenken over de lay-out, etc.
 • Copywriting: daarvoor contacteer je best een tekstschrijver. Zelf schrijven wij geen tekstmateriaal maar we willen wel meedenken of ideeën aanbrengen voor teksten.

Ook doen we enkel het voorbereidend werk voor de boekhouding en voeren we niet de taken uit van een boekhoudkantoor. Tenslotte zijn we ook geen uitzendkantoor. Heb je toch nog vragen over ons dienstenpakket? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Hanteren jullie een minimum aantal uren of taken?

Nee. We werken op maat van de klant, volledig volgens jouw specifieke noden en wensen. Dit kan gaan van korte opdrachten (bv. vervanging bij afwezigheid) en kleine terugkerende taakjes tot de volledige administratieve ontzorging van je bedrijf. Dit kan zelfs tijdelijk of afhankelijk van je werkdruk.

Wat maakt Anders Office anders?

An Van de Moortel neemt jouw administratie onder haar hoede als of het de hare was. Ze communiceert snel, vriendelijk en eerlijk. Ziet ze kansen om je administratie of organisatie te optimaliseren? Dan geeft ze vrijblijvend tips.
Nauwkeurigheid, stiptheid en discretie vindt ze vanzelfsprekende troeven.

Contacteer ons
Wat maakt Anders Office Anders? (met logo)