Een lean werkplek creëren in 5 stappen

Office Organizer

Anders Office is een ervaren Office organizer die je kan helpen met al je structurele en functionele beslommeringen. Een goede organisatie van je kantoor heeft immers een rechtstreekse positieve impact op je productiviteit. Met de juiste procedures en ons deskundig advies stimuleer je de groei van je bedrijf en die van al je medewerkers. Als professional organizers reiken we nuttige tools en werkmethoden aan binnen een zakelijke context. Door de juiste vaardigheden in te zetten in een traject op jouw maat dragen we bij aan een duurzame professionele omgeving waarin je efficiënter, productiever en prettiger zult werken.

Vind jij regelmatig je draai niet op kantoor?

Verspil je heel veel tijd aan het zoeken naar de juiste documenten?

Vreet je inefficiënte kantoorstructuur elke dag aan je productiviteit?

Office Organizer

Wanhoop niet!

Wij nemen je organisatie onder de loep en introduceren efficiënte en duurzame procedures op jouw maat. Zo bespaar je al snel enorm veel tijd en energie die je kunt herinvesteren waar het echt nodig is. Wil je overschakelen van papier op digitaal of zoek je een goede balans die bij je bedrijf past? Wij geven graag professioneel advies, bieden ondersteuning vanuit onze jarenlange ervaring en reiken de juiste hulpmiddelen aan.

Organiseren is een voorwaarde voor succes in je werk, voor slimme omgang met tijd en voor minder werkdruk en stress.”

Subtitle

– Professioneel advies verlenen met betrekking tot de organisatie van je kantoor

– Het op punt stellen van interne procedures

– Het afstemmen van je organisatie op de vereisten van onze immer veranderende samenleving

Subtitle

– Het aanbieden van online tools om je communicatie te stroomlijnen

– Het aanleveren van modeldocumenten en templates om je structuur en communicatie te stroomlijnen

– Het ontwikkelen van duurzame processen op maat van jouw organisatie

Affine logo
5/5
Affine, 2021 – Administratie

“Dankzij de inbreng van An bij Anders Office heb ik nu een automatisch systeem voor mijn facturen en offertes. Alles werd mooi opgemaakt en handig uitgewerkt. Heel gemakkelijk en professioneel!”

Martine Piron

Meer testimonials lezen?

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

Onze aanpak is als volgt. Eerst doen we een intakegesprek van 1 uur. In overeenkomst met de klant worden dan de taken besproken en met welke tools er kan worden gewerkt. Op basis van dit voorstel wordt dan een contract ondertekend. Dit is gewoon een op punt stellen van een aantal wederzijdse afspraken. Dit contract wordt stopgezet zodra de klant definitief onze services opzegt. We werken niet met langlopende contracten of abonnementen omdat we klanten vrij willen laten om op een flexibele manier met ons samen te werken, wanneer, hoe lang en hoeveel ze zelf willen.

Wat doen jullie nog meer?

Ons doel is om onze klanten te helpen bij het opzetten van een efficiënt draaiend, hybride kantoor. Dit doen we door het optimaliseren van alle processen in en rondom het bureau, zowel digitaal als op papier. We kunnen helpen met alles wat hier verband mee heeft: van klein klassement tot het introduceren van duurzame, efficiënte procedures en tools. We bieden ook opleidingen aan die nuttige vaardigheden bijbrengen ter verbetering van de interne structuur en organisatie in je onderneming. We kunnen afwezige werkkrachten tijdelijk vervangen en vaste taken uit handen nemen. We kunnen een aanspreekpunt zijn voor klanten en leveranciers, een denktank zijn voor je bedrijf en ons ontfermen over (delen van) je communicatie, zoals bv. het bemannen van chatbots. Heb je nog vragen over onze uitgebreide waaier van dienstverlening? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Bemannen jullie ook live chats?

Jazeker! Wij bemannen graag de chatbot op je website of de chatfuncties van je social mediapagina’s. Dit kan zowel ter plaatse als vanop afstand en naar gelang de behoefte van de klant: voor enkele uren, dagen of langer.

Wat doen jullie niet?

Kort gezegd houden we ons niet bezig met sales en marketing. Daarvoor zijn er andere experts en coaches. Concreet zijn dit een aantal activiteiten die niet onder ons takenpakket vallen:

  • Cold calling: daar zijn callcentra voor of andere experten.
  • Telefoonpermanentie 7/7 en 24/24 uur: daar zijn gespecialiseerde bedrijven voor, zoals Axon.
  • Webdesign: daar zijn webdevelopers voor. We kunnen wel kleine taken overnemen zoals blogartikels posten, foto’s uploaden, je webshop aanpassen of updaten met nieuwe producten.
  • Grafisch ontwerp: daarvoor kun je best een grafisch bureau inschakelen. Maar hoewel we geen (visite)kaartjes, folders en flyers ontwikkelen, willen wel creatief meedenken over de lay-out, etc.
  • Copywriting: daarvoor contacteer je best een tekstschrijver. Zelf schrijven wij geen tekstmateriaal maar we willen wel meedenken of ideeën aanbrengen voor teksten.

Ook doen we enkel het voorbereidend werk voor de boekhouding en voeren we niet de taken uit van een boekhoudkantoor. Tenslotte zijn we ook geen uitzendkantoor. Heb je toch nog vragen over ons dienstenpakket? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wat zijn jullie tarieven?

In onze offerte staat ons vast uurtarief omschreven. Na een opstartperiode en evaluatie, doorgaans na 3 tot 4 maanden, schakelen we geheel in overeenkomst over op een vaste maandprijs. We stemmen eerst grondig met de klant af welke taken daarin opgenomen zullen worden.

Komen jullie ook ter plaatse?

Zeker en vast! Wij sturen regelmatig medewerkers uit voor ondersteuning bij klanten. Dit kan al vanaf enkele werkuren. Vanaf 3 werkuren komen we ter plaatse buiten een straal van 15 km. Binnen een straal van 15 km kan dit zelfs voor minder dan 3 uur.

Wat maakt Anders Office anders?

An Van de Moortel neemt jouw administratie onder haar hoede als of het de hare was. Ze communiceert snel, vriendelijk en eerlijk. Ziet ze kansen om je administratie of organisatie te optimaliseren? Dan geeft ze vrijblijvend tips.
Nauwkeurigheid, stiptheid en discretie vindt ze vanzelfsprekende troeven.

Contacteer ons
Wat maakt Anders Office Anders? (met logo)